fbpx
Bulgarian BG English EN Russian RU

MILLITA.NET

Запиши се за бюлетина и бъди от първите, които ще получат промоции, нови продукти и безплатни подаръци!

Bulgarian BG English EN Russian RU

Отзиви

Кликнете на дадено ревю за да видите кой продукт се отнася.
Ревютата, маркирани със зелена значка са публикувани от хора, които със сигурност са поръчали пресетите.

1 2
Erika
май 11, 2021
These presets are awesome I loved them so much. Also the directions we super easy. Thanks!
Ellie
април 23, 2021
So worth it! Thank you!
Bali (Mobile) photo review
Криси
април 16, 2021
Магически цветове стават! Прилагам снимка, която обработих с един клик, както пишеш. Много съм доволна!
Sana
април 15, 2021
I bought 3 presets and this is my favorite one!
Mayur
април 7, 2021
3000
Анна
април 4, 2021
Жестоки са! Не ползвам особено instagram, но сега блога ми и всички travel снимки, които пускам ще са на едно друго ниво! Мерси отново и чакам още кол...More
Жестоки са! Не ползвам особено instagram, но сега блога ми и всички travel снимки, които пускам ще са на едно друго ниво! Мерси отново и чакам още колекции!
Мария
април 4, 2021
Много искам да се занимавам професионално с фотография някои ден и тези пресети ще са ми от голяма полза! Благодаря ти и за личното отношение и за пом...More
Много искам да се занимавам професионално с фотография някои ден и тези пресети ще са ми от голяма полза! Благодаря ти и за личното отношение и за помощта да ги настроим към моите снимки!
Cvetichka
април 3, 2021
Изключително добри пресети! Един клик и готово-хубавата снимка е на лице. Благодаря! ❤️
К.А.
април 1, 2021
Пробвах ги на снимки правени с фотоапарат и умрях от кеф! УНИКАЛНИ! Блaгодаря ти, че споделяш тези красоти с нас. ❤️
Ani
март 29, 2021
Всяка снимка изглежда супер професионално с тях! Като от фотосесия. Много съм доволна от избора си.
Barcelona (Mobile) photo review
Sarah Kate
март 27, 2021
One click on this one! Can’t wait to start traveling again so I can have the BEST photos ever!
Boudoir (Mobile) photo review
Kimberly
март 26, 2021
Absolutely love these presets! The perfect retro look for any photo! Can’t wait to post them on my Insta!
1 2