Feedback


Отзиви от клиенти на Millita Photography. Ако и вие искате да споделите мнението си, моля, пратете го на email admin@millita.net
Simona Galabova
Един страхотен човек, както и професионалист. Бях спечелила есенна фотосесия, снимките станаха чудесни.. Милита е пълна с идеи и успява да те предразположи максимално, а по време на снимките е истинско забавлениe! Благодарности !!!

Simona Galabova
Iva Pesheva
She`s the girl!!! <3 Имам вече цели две ПРОФЕСИОНАЛНИ фотосесии зад гърба си с тази прекрасница. Първата беше фотосесия-магия. Сама не вярвах на отличния резултат, който постигнахме на финала, а снимките се превърнаха в хит, който е актуален и до днес. Доверих й се за втори път, защото след първия в мен не останаха никакви съмнения, че тя може да се справи с всичко, до което се докосне. Пълна с идеи, фантазии и най-важното поглед! Знае как, какво, кога и защо!С удоволствие чакам следващото си предизвикателство с нея. Много сърца и любов и дерзай смело напред, нагоре и с късмет!!! :* Always behind you! <3

Iva Pesheva
Donika Atanasova
прекрасна! Прекрасна! ПРЕКРАСНА! Тази 1 дума, казана с различна интонация в гласа описва цялото изживяване Миллита... Тя не е просто приятел или просто фотограф, тя е изживяване, заряд, ходещо късче щастие. С нея се отпускаш да бъдеш себе си и да покажеш най-доброто на което си способен. Дори не обсъждам професионалните и умения, защото са повече от очевидни. Винаги готова с иновативни идеи, щури места и интересни пози.
Щастлива съм, че пресъздаде един момент от живота ми, който спокойно ще използваме за "before picture"! А "after"-a ... съвсем скоро <3


Donika Atanasova
Martin Marinov
Качество. Внимание. Отношение. Детайлност. Прецизност. Перфекционизъм. Професионализъм. Интелект. Радост. Емоция. С една дума - Милита !

Martin Marinov
Bogdan Alexandrov
Невероятна! Страшно талантлива! Знае как да улови точния момент и да направи от нищо - нещо. Много разбрана и уникална личност! Всяка една снимка правена ми от нея се превръща в нещо невероятно!

Bogdan Alexandrov
Teodora Koleva
Със своя благ характер и непринудена усмивка успява да отпусне и предразположи всеки. Отворена е за всякакви креативни идеи и предложения, но ще ги направи по своя неповторим начин. Във всяка снимка може да се улови нейния индивидуален почерк. Нашата предсватбена фотосесия мина неусетно, сякаш бяха няколко минути, а всъщност бяха близо 3 часа. Но както са казали хората: времето лети, когато си в приятна компания. Милита ще се съобрази изцяло с вашите нужди и предпочитания, ще ви насочи и насърчи, ще ви снима неуморно и с ентусиазъм. Разбирате напълно какъв талантлив фотограф и професионалист, когато получите крайния резултат. Готовите снимки ще ви оставят без думи. Това е призванието на Милита, да улавя емоции, да разказва истории, да създава магия.

Teodora Koleva
Cvetomila Borislavova
Най- добрата!!! Много добър човек и страхотен професионалист! Изключително доволна съм! Горещо препоръчвам!

Cvetomila Borislavova